În 2008

19 târguri și expoziții la Constanța, în organizarea Camerei de Comerț

1529
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța organizează, în acest an, 19 târguri și expoziții.
Primul târg este deja clasicul Tinimtex, ediția cu numărul 40, care se desfășoară în perioada 13-17 februarie, în stațiunea Mamaia.
Urmează, între 12 și 15 martie, a șasea ediție a Salonului de dotări hoteliere și alimentație publică.
În perioada 4-6 aprilie, la Rex Grand Hotel din Mamaia, CCINA organizează Târgul pentru nunți (ediția a 4-a) și Salonul de cosmetică și înfrumusețare.
Între 16 și 20 aprilie, se desfășoară Târgul Cadourilor de Paști, în parteneriat cu Federația Patronatelor din Industria Ușoară.
Peste aproximativ o lună, între 14 și 18 mai, debutează ediția de primăvară a Tinimtex, târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte desfășurându-se concomitent cu Târgul Național de metalo-chimice Tinmec.
Apoi, în perioada 27-29 mai, Camera de Comerț constănțeană organizează ediția cu numărul 6 a expoziției de echipamente navale, "Exoport Marine", în colaborare cu AHOY Rotterdam. Locația salonului va fi Complexul IDU din stațiunea Mamaia.
În ultimele trei zile ale lunii mai, în campusul universității "Ovidius" din Constanța, CCINA organizează a șaptea ediție a expoziției specializate "Denta&Pharma".
La începutul verii, între 4 și 7 iunie, are loc ediția a XVI-a a târgului național de agricultură și industrie alimentară, Expoagroutil, la complexul Aurora din Mamaia. În același timp, se desfășoară și Salonul de Produse Agroalimentare Ecologice și salonul "Expoflowers", dedicat florilor, aranjamentelor florale, plantelor decorative și soluțiilor pentru grădinărit.
Ultima expoziție din luna iunie este "Tomis Yacht" (18 – 22 iunie), târgul specializat de ambarcațiuni de agrement și de pescuit, mobilier pentru terase, camping și articole de sport și turism.
În luna iulie, primul târg organizat de CCINA este "Auto Show" (2-6 iulie). Ca și "Tomis Yacht", salonul auto se va desfășura în portul turistic Constanța.
În prima parte a lunii septembrie, CCINA, în colaborare cu Asociația pentru promovarea și dezvoltarea turismului Litoral, organizează Bursa de turism.
Urmează ediția de toamnă a Tinimtex (17 – 21 septembrie), Confintex (15 – 19 octombrie), ediția de sărbători a Tinimtex (19 – 23 noiembrie) iar anul se încheie cu Târgul Cadourilor de Crăciun (10-14 decembrie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.386 secunde